• Menu
  • Menu
foto van kinderen die zomervakantie activiteiten doenb

Zomervakantie activiteiten voor kinderen en jongeren

Dit artikel bevat links naar onze Nederlandse website. Mocht u graag een kijkje willen nemen op onze Vlaamse website dan kunt u hier klikken.

De zomervakantie breekt bijna aan en u bent op zoek naar leuke kampactiviteiten voor uw kind. Juvigo kan u daarbij helpen. Wij hebben hét grootste aanbod aan zomerkampen. Is uw kind dol op spanning en avontuur? Of wilt uw kind liever genieten van een welverdiende break aan het strand. Het kan allemaal bij Juvigo!

Om u nog meer te inspireren hebben we hieronder een overzicht gemaakt. Er staan verschillende thema’s en bijpassende kampactiviteiten. Hiermee kunt u voor uw kind de perfecte zomervakantie activiteiten vinden voor een onvergetelijke tijd.   

Zon, zee en strand 

Bijna iedereen is wel dol op het strand. Kinderen vinden het geweldig om even tijdens hun vakantie te genieten van de mooie omgeving. En natuurlijk willen ze ook veel waterplezier beleven. Er zijn talloze zomervakantie activiteiten die op het strand gedaan kunnen worden. Denk aan: surfen, kitesurfen en zeilen.

Deze kampactiviteiten hoeven niet in het buitenland plaats te vinden. Er zijn namelijk genoeg mooie locaties in Nederland en België met veel waterpret mogelijkheden. Ook is een kamp op het strand natuurlijk de geweldige gelegenheid voor kinderen om te genieten van een welverdiende break. Ook zullen ze waardevolle vriendschappen sluiten. Dit biedt kinderen veel leuke ervaringen voordat de scholen weer van start gaan. 

Actie en avontuur 

Voor de avonturiers zijn er genoeg leuke kampactiviteiten in ons aanbod. Kinderen houden van ontdekken en vinden het leuk om activiteiten uit te proberen. Dit biedt kinderen ook de kans om meer ervaringen en leuke herinneringen te maken met elkaar. Ook zijn er specifieke kampen waar kinderen echt aan het denken gezet worden. Ze zullen bijvoorbeeld leren om een gps en kompassen te gebruiken. Dit soort kampactiviteiten vindt u bij een survivalkamp, avonturenkamp of outdoorkamp. Deze kampen bieden kinderen een geweldig avontuur om nog vele jaren over na te praten. 

Rust en ontspanning

Na een lange schoolperiode zijn kinderen natuurlijk ook toe aan rust en ontspanning. Hier zijn ook genoeg zomervakantie activiteiten voor! Denk bijvoorbeeld aan een zomer in de de prachtige natuur waar kinderen de rustgevende omgeving kunnen ontdekken. 

De natuur heeft namelijk een positieve invloed op de mentale en fysieke gezondheid van kinderen, jongeren en volwassenen. Een kamp in de natuur heeft alleen maar voordelen, omdat er tegenwoordig veel gebruik wordt gemaakt van schermen. Daarom is het belangrijk om hier even een pauze van te nemen op een leuke manier. Aan het einde van de dag kan iedereen in de natuur genieten van het prachtige uitzicht aan het kampvuur. Dit kamp biedt kinderen dé perfecte balans tussen ontspanning en fun!

Hobby’s en interesses 

Natuurlijk hebben kinderen veel hobby’s en interesses. Hier willen ze graag zichzelf meer in verdiepen tijdens hun kampactiviteiten. De zomervakantie is de perfecte gelegenheid om dit te kunnen doen! Wij hebben kampen met activiteiten die specifiek gebaseerd zijn op bepaalde hobby’s. Denk aan fashion, paardrijden of gamen. Natuurlijk worden deze activiteiten afgewisseld om het uiterste uit de vakantie te halen. Passies van kinderen kunnen verschillen. De één houdt meer van muziek en theater. De ander wilt zijn sport technieken naar het volgende niveau tillen onder begeleiding van professionals. Er is voor iedereen een kamp beschikbaar dat zich focust op de allerleukste hobby’s. 

Leuk en leerzaam 

Voor wie toch even een taal boost nodig heeft voordat het nieuwe schooljaar begint zijn er ook talloze taalkampen . Hier kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier wat bijleren in de Engelse of Nederlandse taal. De vakantie zal niet alleen in het teken staan van leren, maar natuurlijk worden er vele zomervakantie activiteiten georganiseerd. Op deze manier kunnen kinderen het echte vakantiegevoel ervaren en ook nog eens waardevolle kennis opdoen. 

Voor kinderen is het vooral leuk om tijdens hun vakantie een waardevolle ervaring te beleven. Ook zullen ze vriendschappen sluiten. Ze bouwen op deze manier zelfvertrouwen op om met verschillende leeftijdsgenoten tijd door te brengen. Ze zullen samen werken en ook meer leren over hun passies en interesses. 
Wij hopen dat deze tips hebben geholpen om de leukste zomervakantie activiteiten te kiezen voor uw kind. Mocht u nog vragen hebben hierover of een andere kwestie. Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 
Je kunt ons bereiken via: (020) 808 00 46 (Ma-Vr, 9-18 uur) of een mail sturen naar vragen@juvigo.nl

5 / 5. Algemeen: 6

Sam

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *