• Menu
  • Menu

Onze kwaliteitsstandaard

Persoonlijke klantenservice

Niet alleen hebben onze collega’s zelf vroeger genoten van zomerkampen als deelnemer, maar ook hebben sommigen jarenlange ervaring als kampleider. Daarom weten we precies wat kinderen willen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw vakantiekamp simpelweg onvergetelijk wordt!

Voor ons is betrouwbaarheid hierbij enorm van belang. Daarom geven we je graag persoonlijk advies aan de telefoon, per e-mail en WhatsApp en beantwoorden we alle vragen die je hebt over jouw favoriete vakantiekamp.

Selectie van vakantiekampen

Bij ons vind je alle vakantiekampen in één oogopslag. In het handige overzicht kun je meteen jouw favoriete vakantiekampen vergelijken en boeken. Wij bieden op onze website meer dan 150 vakantiekampen en jongerenreizen, in 10 verschillende landen. In totaal komt dit neer op een aantal van maarliefst 700 boekbare reisdata! Vakanties worden geselecteerd op basis van strenge criteria, zodat je niet alleen plezier hebt op vakantie, maar ook zeer goed verzorgd wordt in een betrouwbare en begeleide omgeving!

Veilig en eenvoudig boeken

Juvigo maakt de weg naar het boeken zo ongecompliceerd mogelijk. Een eenvoudig boekingsproces, op een veilige manier – zonder omwegen, verborgen kosten of misleidingen. Dát behoort tot de kern van Juvigo. Na de boeking ontvang je alle belangrijke informatie over de geboekte vakantie.

Niet helemaal zeker of je direct wilt boeken? Geen probleem. Met behulp van onze telefonische reserveringsdienst kun je een plaats reserveren en gerust op een later moment een bindende boeking maken. Bovendien bieden wij een gratis annulering aan!

Service van hoge kwaliteit

Als je vragen hebt, kun je ons ten alle tijden bellen of een e-mail sturen. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij het vakantiekamp boekt dat bij je past! Ook voor taalreizen verzorgen wij kundig advies. Voor groepen is het tevens mogelijk om een persoonlijke boekingsservice te ontvangen. Onze vakantie-experts kunnen voor groepen een reservering maken – uiteraard vrijblijvend en gratis! Alle vragen over kinderkampen en jeugdreizen kunnen door de deskundigen beantwoord worden.

Uitmuntend concept

Het concept van Juvigo is bijzonder succesvol. Onlangs heeft Juvigo een internationale prijs gekregen van het Duitse Verband Internet Reisevertrieb (VIR) voor het idee om vakantiekampen, jeugdreizen en taalreizen online aan te bieden. De prijs is een erkenning voor Juvigo’s aanpak om de regionale, gefragmenteerde reismarkten transparant te maken. Bovendien was men onder de indruk van Juvigo’s benadering voor klantenservice. Kinderen, tieners en ouders worden namelijk niet alleen per telefoon geadviseerd door onze vakantie-experts, maar ook via e-mail, WhatsApp en Facebook!