• Menu
  • Menu

Ervaringen en beoordelingen over Juvigo

Ervoor zorgen dat jongeren en kinderen een geweldige vakantie kunnen beleven: dat is de ultieme drijfveer bij Juvigo. Wij hopen dat ze bij ons een vakantie vinden die men nooit meer zult vergeten. Plezier, veiligheid en betrouwbaarheid staan dragen wij hierbij hoog in het vaandel.

Natuurlijk kunnen we veel vertellen over onszelf. Maar het mooie is, dat onze kernwaarden tevens bevestigd worden door de reviews van ouders die boeken bij Juvigo. We hebben het gevraagd hoe zij nou eigenlijk denken over Juvigo. Op deze pagina vindt u authentieke klantenbeoordelingen en de ervaringen van ouders met Juvigo.

Klantbeoordelingen van ouders

De ouders zijn natuurlijk degene die het meeste boeken, in naam van hun zoon en/of dochter. Het is altijd mooi om terug te lezen wanneer iemand zich goed geholpen voelt en het kind de tijd van zijn of haar leven heeft gehad. Ook staan wij open voor kritiek: we zien het als een uitdaging om alsmaar beter te worden. Al eens op reis geweest met Juvigo? Wij zouden het fijn vinden als u een review achterlaat!

Ervaringen van partners en kampleiders

Juvigo heeft een professionele samenwerking met al zijn partners en er vindt een nauwe samenwerking plaats. Hoe hebben de deelnemers zich gehad op reis? Wat zijn de wensen van de ouders die boeken en de jeugd die op reis gaat? De feedback en ervaringen hebben ons op de juiste weg geholpen!

Beoordelingen van onze partners

Hier kunt u lezen wat de ervaringen zijn van onze uiteenlopende partners bij Juvigo. Door goed contact te onderhouden met iedere organisatie kunnen wij ouders en kinderen op de juiste wijze informeren. Wij zorgen dat alles up to date is en klanten worden geholpen met hun prangende vragen. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat de vakantie een waar succes wordt!

Ouders vertellen over hun ervaring met Juvigo

De ouders zijn degene die het meeste boeken. Uit feedback blijkt dat wij een goede service bieden en dat houden wij ook graag zo! Het is voor ons zeer belangrijk dat zowel ouders als kinderen goed geholpen worden. Het is natuurlijk niet niks om een passende vakantie uit te zoeken. Het aanbod is breed en dat kan soms lastig kiezen zijn, Juvigo helpt graag een keuze te maken.

Op de website zijn reviews terug te vinden van ouders over de zomerkampen en het contact met onze klantenservice. Wij streven ernaar om jullie zo snel mogelijk van dienst te zijn, zowel via e-mail als telefonisch. Ook staan wij natuurlijk open voor kritiek: we zien het als een uitdaging beter te worden.

Beoordelingen van Ouders, tieners en kinderen

Na afloop vinden wij het natuurlijk leuk om te horen hoe je zomerkamp is geweest! Iedereen kan een persoonlijk bericht inzenden na thuiskomst. Deze wordt dan op onze site gepubliceerd. Vond je het juist super cool om al deze activiteiten zonder je ouders te doen? Of toch een beetje eng? Laat het ons weten!

Boven iedere review kan je lezen naar welk zomerkamp iemand is geweest. Dit kan bij twijfel erg handig zijn, vergelijk de kampen waar je het liefst heen zou willen. Kinderen en ouders vertellen niet alleen of het leuk was, maar ook wat bijvoorbeeld de allerleukste onderdelen waren.