• Menu
  • Menu

Hoe onze partners over ons denken

Enkel en alleen met de ondersteuning van onze competente, ervaren en professionele partners kunnen wij het grootste aanbod van de beste en goedkoopste vakantiekampen aanbieden. We zijn blij dat we gezamenlijk succes kunnen boeken door een persoonlijke, op vertrouwen gebaseerde samenwerking.

Net als bij Let’s Go Native, staat kwaliteit voor Juvigo op de eerste plaats… Het is een partnerschap dat in de hemel gemaakt is! Het team is jong, dynamisch en communicatief. Ze zijn een plezier om mee samen te werken. We denken dat er dan ook geen betere match voor ons zou zijn!

Simon Sewell, Eigenaar van Let’s Go Native

Al een aantal jaar op rij werkt Surfblend met veel plezier samen met Juvigo. Onze reizen worden met oprecht enthousiasme aangeboden aan gemotiveerde surfers, waarbij de juiste verwachtingen worden geschept. Over de communicatie van Juvigo en het content beheer zijn wij zeer te spreken. Het Surfblend aanbod wordt altijd goed vertegenwoordigd. De persoonlijke manier van samenwerken maakt het de perfecte partner van Surfblend!

Evert Jansen, Juvigo contactpersoon bij Surfblend

Sinds 2021 werken we met Juvigo. Een erg fijne en vlotte samenwerking, met persoonlijk contact en meedenken. De boekingen van Juvigo vormen en mooie kers op de taart, wat ons toelaat verder te bouwen aan ons concept, onze kwaliteit en gastenervaring. We zetten dit graag verder!

Kim Van Gucht, Eigenaar BoardX Surfcamps

Onze samenwerking met Juvigo bevalt ons zeer goed! Onze input en feedback is goed opgepakt. Wij hebben echt het gevoel dat we samenwerken en samen doelen halen. Door de samenwerking zijn de boekingen vanuit Juvigo dit jaar ongelofelijk hard gegroeid. Naast de inschrijvingen ervaren wij aan Juvigo ook een partner waarmee we kunnen overleggen en advies kunnen inwinnen. Kortom, Juvigo doet wat ze beloven en door persoonlijk contact bieden ze echt een meerwaarde voor onze kampen!

Chris de Bruine, Leidinggevende van Board Academy

De samenwerking met Juvigo is voor ons zeer succesvol! We merken een groei in de aantallen cursisten sinds onze samenwerking. Het is fijn werken met de medewerkers van Juvigo, er is een goede communicatie en direct contact. We gaan graag het volgende seizoen in met ze!

Remco van Hettema, Eigenaar van Zeilschool De Morra

We zijn erg tevreden met de samenwerking! We werken nu al een aantal jaar samen met Juvigo en ze groeien fijn met ons mee. Adviseren waar nodig en weten goed de internationale deelnemers te trekken.

Joost Botman, Een van De Jongens Uit Schoorl

De samenwerking met Juvigo verloopt heel goed. Sinds onze samenwerking hebben wij nu meer leerlingen uit Duitsland die een cursus bij ons komen volgen. Wij zijn tevreden!

Marieke Ruysschaert, directeur Ruysschaert Language Academy

Sinds 2023 maken we gebruik van het fantastische boekingsplatform Juvigo, en het is allesbehalve gewoon! De website is van topkwaliteit, waardoor boeken een fluitje van een cent is. We geven complimenten over de aantrekkelijke uitstraling van de website en de indrukwekkende positie op Google. Maar wat ons echt aanspreekt, is de persoonlijke aanpak en uitstekende service die we van Juvigo ontvangen. We kijken vol verwachting uit naar een langdurige en prachtige samenwerking met Juvigo, want we zijn ervan overtuigd dat dit onze groei alleen maar zal stimuleren!

Peter en Rik Ouwerkerk, Eigenaars De Bonte Beestenboel

Sinds 2019 werken wij samen met Juvigo. Een hele fijne samenwerking met een team wat verstand heeft van de zomerkampen-branche. De enthousiasme en passie van het team zorgt ervoor dat zij klanten op de juiste manier uitleg kunnen geven over de zomerkampen die wij aanbieden. We kijken uit naar het vervolg van onze samenwerking.

Henri en Monique Oosterveld – Doorten, Eigenaars van Tweehek Jeugdvakanties

Sinds de zomer van 2019 zijn de kampen van Summer Camps Holland ook te boeken via de Nederlandse, Belgische en Duitse website van Juvigo. Bij Juvigo voelen wij ons als organisatie gewaardeerd. Het contact is warm en er wordt écht tijd aan je besteed wanneer dit nodig is. Aan de andere kant zorgt het platform voor een substantieel aantal boekingen. Boekingen die (gevoelsmatig) anders niet bij ons terecht waren gekomen. Hieronder ook een fors percentage vanuit de Duitse markt. Kortom; erg tevreden! We zetten onze samenwerking de komende jaren dan ook graag voort!

Michiel Popping, directeur Summer Camps Holland

Dit jaar voor het tweede jaar een samenwerking aangegaan met Juvigo en de samenwerken gaat goed! Ik heb er vertrouwen in dat er nog meer aanmeldingen komen aankomend jaar! Contacten verlopen prima en de medewerkers zijn zeer behulpzaam

Florian Labij van der Pol, Leiding Go with the Flo

Sinds 2020 werken wij samen met Juvigo. Het is een zeer prettige en betrouwbare organisatie die goed inspringt op ons aanbod. Wij hebben veel kinderen mogen ontvangen uit diverse Europese landen. Wij verheugen ons weer op de samenwerking in 2022!

Team SimonSport

Doordat Juvigo dezelfde werkwijze hanteert, namelijk: transparant, vriendelijk en persoonlijk, waarbij de klant altijd op de eerste plaats komt is het zo’n goede match. We werken al een aantal jaar met veel plezier samen!

Floris Jan, Bovelander & Bovelander

We werken nu reeds verschillende jaren samen met Juvigo. Deze samenwerking loopt super vlot. Het cliënteel is enorm gestegen afgelopen jaren. Zij stellen het belang van de klant steeds voorop en gaan voor de klant tot het uiterste.

Imke Doms, HR en de klantenservice bij Flowtrack

Sinds 2019 zijn wij gaan samenwerken met Juvigo. Het is heel mooi om onderdeel te zijn van de groei die Juvigo in Nederland door maakt. De communicatie is altijd fijn en afspraken zijn helder.

Marc Ramaekers, Eigenaar van StageCenter zomerkampen

We werken samen met Juvigo sinds 2021. Juvigo hanteert een persoonlijke aanpak op maat van onze vereniging. De contacten lopen enorm goed en aanpassingen worden de dag zelf nog doorgevoerd. Elk jaar volgt er een evaluatie en ze zijn enorm transparant over hun geleverde prestaties. Dankzij Juvigo zijn er al heel wat nieuwe inschrijvingen voor onze kampen binnen gekomen.

Nick Celis, Voorzitter Ja!Wadden

De samenwerking met Juvigo bevalt ons zeer goed. Onze input en feedback wordt altijd goed opgepakt. Het e-mail contact ervaren wij als zeer prettig en wordt altijd direct opgepakt. Wij hopen nog op een lange samenwerking voor ons keeperskamp in Oostenrijk. Juvigo bedankt!

Hetty Lucke, Administratie Keepersaction

In 2020 hebben we voor het tweede jaar samengewerkt met Juvigo. Dankzij Juvigo zaten onze zomerkampen bij 25 Graden Noord deze zomer allemaal vol. Sinds de samenwerking zijn onze kampen ook te vinden bij de Duitse deelnemers en beter vindbaar bij de Belgische deelnemers. Juvigo is een professionele organisatie met een prettig en snel contact en we hopen voor volgend jaar wederom op een succesvolle samenwerking.

Gezina Noordhuis, Eigenares van 25 graden Noord

Sinds dit jaar werken we samen met Juvigo. Deze zomer ontvingen we de eerste boekingen. Sam bracht ook al twee keer een bezoek aan ons kantoor. De samenwerking met hem en zijn collega’s verloopt heel vlot. We hopen volgende zomer dan ook nog meer deelnemers te verwelkomen via Juvigo!

Jennifer , Juvigo contactpersoon bij Roeland vzw

Sinds 2018 werken we samen met Juvigo, deze samenwerking verloopt enorm goed. Al enkele keren heeft het Juvigo team ons kantoor in Antwerpen bezocht én onlangs wij hun kantoor in Berlijn om onze samenwerking in zowel de Benelux als daarbuiten te vergroten. We zijn er enorm van overtuigd dat Juvigo de ideale partner is voor Summer Bash.

Jordy S’Jongers, Eigenaar van Summer Bash

Thrillcampz is een jonge organisatie. Vanaf de start werken Juvigo en Thrillcampz zeer goed samen. De samenwerking met Juvigo verloopt vlekkeloos. Juvigo blinkt uit in directe communicatie en actieve betrokkenheid bij de o.a. implementatie van nieuwe kampen. Hun inzet en benadering dragen bij aan het succes van onze samenwerking.

Yannick Smitz, Verantwoordelijke activiteiten bij Thrillz vzw

Voor het 3e jaar op rij werkt sporttrack samen met JUVIGO, en deze samenwerking verloopt schitterend en gezwind (zoals op de foto). Zijn er toch problemen dan lost Sam deze altijd zeer professioneel op. Dank u wel.

Hans Carryn, Eigenaar van Sporttrack

De samenwerking tussen Juvigo en Spermaliehoeve loopt prima. Fijne organisatie om mee te communiceren en praktisch af te spreken. Doe zo verder, Sam.

Wies Mehuys, Verantwoordelijke

Onze samenwerking met Juvigo verloopt heel aangenaam, transparant en constructief. Juvigo stelt zich op als een partner voor onze organisatie, waarbij onze belangen vooropgesteld worden. Wij hopen te groeien naar een langdurige samenwerking waarbij Juvigo zorgt voor het aanbrengen van vele nieuwe inschrijvingen.

Thibault Leemans, team Loppem Conversa

De samenwerking met Juvigo bevalt ons erg goed! Ze zijn duidelijk en snel in communicatie en staan altijd klaar om te helpen. Door de samenwerking blijven de boekingen elk jaar weer groeien. Juvigo straalt enthousiasme uit naar de klanten maar ook naar ons als samenwerkingspartner. We hopen nog lang met Juvigo samen te werken!

Marion van Andel, Kampcoördinator bij Move Academy

We werken nu het 2e jaar met Juvigo samen. We houden van de manier waarop het werkt en kijken uit naar de komende periode van de zomerkampen.

Joost Rodenburg, Bedrijfsleider manege Klein Oever

Onze samenwerking met Juvigo heeft meer voordelen dan ik eerst had gedacht. Naast het extra aantal kinderen dat we mogen ontvangen op onze leuke kampen, biedt Juvigo ook veel steun. Je kan altijd bij hen terecht met alle soorten vragen en Juvigo staat meteen klaar om je zo goed en zo kwaad als mogelijk te helpen

Kanti Kuijk, De Kompaskampen vzw

Ruim een jaar geleden zijn wij de samenwerking aangegaan met Juvigo om ons bereik te vergroten. Juvigo is een betrouwbare partner gebleken die zich proactief inzet om ons unieke voetbalkamp op een juiste manier onder de aandacht te brengen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit ook in de toekomst mooie resultaten op zal leveren en veel tevreden deelnemers.

Jordy Boerdijk, Leidinggevende Sallandse Voetbaldagen