• Menu
  • Menu

Over ons

Waarom Juvigo?

Het doel van Juvigo is om voor kinderen en jongeren een onvergetelijke vakantie te verzorgen. Het is precies deze ervaring die onze jeugd nostalgisch maakt. Het ligt ons dan ook na aan het hart dat uw kind zich in een veilige en 100% begeleide omgeving bevindt en tevens goed verzorgd wordt: als ouder hoeft u zich bij Juvigo geen zorgen te maken.

Eenvoudig jouw favoriete vakantiekamp vinden

Juvigo vergemakkelijkt de weg om jouw vakantiekamp te vinden. Wij reiken handige overzichten en manieren aan, zodat je ongecompliceerd het kamp van je dromen vindt. Centraal hierbij staat dat veiligheid gegarandeerd wordt en de weg naar het vakantiekamp op een vertrouwelijke manier plaatsvindt!

Samen met vrienden, broers of zussen op vakantie

Het motto van Juvigo luidt: Zoek, Vind en Boek! Indien je samen met vrienden of familie wilt reizen, kun je dit eenvoudig bij de boeking aangeven. Bovendien kun je ons ten alle tijden contacteren om je samen aan te melden voor een vakantiekamp. Een vakantie wordt immers nog leuker met je beste vrienden, vriendinnen of familie. We voldoen graag aan jullie wensen!

Zorgeloos op vakantie

Bij ons kun je simpelweg een onvergetelijk vakantiekamp beleven zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Tijdens de vakantie wordt alles geregeld voor je. De vakantiekampen zijn 24/7 begeleid. Bovendien geldt voor alle reizen een volpension-verblijfsvorm. Het hoofddoel is om kinderen en jongeren een veilige omgeving aan te reiken en een zorgeloze vakantie aan te bieden. Ook als kind kun je – zonder ouders – een onbezorgde vakantie beleven!

Persoonlijke klantenservice voor al je vragen

Prefereer je persoonlijk advies over een vakantiekamp of heb je vragen over het programma, de accommodatie of het vervoer? We bieden gratis persoonlijk consult aan per telefoon: onze vakantie-experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel specifieke vragen als algemene vragen bij het boeken zijn geen probleem voor onze experts. Of het nu gaat om de grootte van je trui op het voetbalkamp of de optie voor vegetarische maaltijden tijdens taalreizen: wij zijn van alle markten thuis! Geen tijd om te bellen? We kunnen tevens snel vragen beantwoorden per WhatsApp, E-Mail en Facebook.

Het grootste aanbod aan vakantiekampen, jongerenreizen en taalzeizen

Juvigo bezit een omvangrijk aanbod aan vakanties voor kinderen en jongeren. Wist je al dat Juvigo zelfs het grootste aanbod aan zomerkampen en jongerenreizen in Nederland heeft? Zoek, vind en boek eenvoudig jouw favoriete vakantiekamp op een veilige en vertrouwelijke manier. Dát is waar Juvigo voor staat! We zijn er zeker van dat jouw favoriete kamp ertussen zit. Jouw vakantie nog wat spannender maken? Juvigo bezit tevens een omvangrijk aanbod aan vakantiekampen in het buitenland.

Eenvoudig en snel de ideale vakantie vinden

Ondanks dat het overzicht omvangrijk is, kun je op een snelle en ongecompliceerde wijze jouw favoriete kamp uitkiezen. Juvigo reikt een aantal handvaten aan om gemakkelijk jouw weg te vinden op de website. Of het nu om een zomerkamp, jongerenreis of taalreis gaat of om de winter, lente, herfst of zomer: de ideale vakantie staat ertussen en is eenvoudig te vinden!

Hoe werkt Juvigo?

Online vakantiekampen en jongerenreizen vinden? Juvigo is hiervoor het juiste adres! Alle vakanties, prijzen, diensten en aanbiedingen kun je hier eenvoudig vergelijken. Onze filosofie is om de weg naar jouw vakantie zo gemakkelijk en ongecompliceerd mogelijk te maken en tegelijkertijd veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Zo werkt Juvigo:

Vakantiekampen zoeken

Bij Juvigo kun je diréct een vakantiekamp zoeken en vinden. Het concept van Juvigo is hierbij uniek: alléén hier kun je een dermate omvangrijk overzicht van jeugdkampen en jongerenreizen vinden. Hierbij wordt uiteraard eenvoud en kwaliteit gegarandeerd. Om een goede impressie te krijgen, kun je gerust eens bladeren door onze talrijke categorieën en pagina’s.

Om de juiste vakantie te vinden, kun je bijvoorbeeld zoeken op een trefwoord in de zoekbalk of een locatie, activiteit of periode selecteren. Wij hebben gegarandeerd een omvangrijk aanbod voor jou, met een scala aan mogelijkheden. Om de zoekopdracht verder te verfijnen, kun je natuurlijk ook verschillende zoekmogelijkheden combineren. Voeg bijvoorbeeld een periode toe, en zoek op het steekwoord ‘voetbal’ om een verfijnde selectie aan voetbalkampen te verkrijgen.

Online vergelijken en boeken

Vind handig en snel de reis die bij jou en je kind passen. Jij hebt de keuze: vul een unieke zoekselectie in op de zoekbalk en kies zelf welke kampen je wilt vergelijken. Weet je even niet waar je moet zoeken? Ook dan staat Juvigo voor je klaar met handige steekwoorden. Eenmaal de zoekopdracht uitgevoerd kun je beknopt alle informatie van de specifieke reizen overzien. Ons aanbod staat altijd compact en praktisch weergegeven. De trefwoorden bij het aanbod helpen je om snel erachter te komen welke activiteiten er zoal ondernomen worden tijdens de betreffende vakantie. Hier lees je bijvoorbeeld over de methode van lesgeven tijdens een taalreis, of er een bezoek aan de zee plaatsvindt tijdens het vakantiekamp of welke avondactiviteiten er zoal worden georganiseerd.

Interesse in een kamp of reis? Klik dan op het betreffende aanbod om meer gedetailleerde informatie over de reis te verkrijgen. De informatie wordt op een compacte wijze weergegeven, zodat je snel weet hebt over de kleinste details van de vakantie. Eenmaal de informatie doorgelezen te hebben, ben je overal van op de hoogte wat er zoal tijdens de betreffende reis gebeurd. Blijven er nog resterende vragen over? Onze vakantie-experts helpen je graag om onduidelijkheden te verhelderen!

Het kamp van je dromen niet gevonden?

Geen paniek als je jouw favoriete vakantiekamp niet direct kunt vinden. Onze vakantie-experten staan voor je klaar om het perfecte zomerkamp, de tofste jongerenreis of de meest leerzame taalreis voor je te vinden. Bel simpelweg naar de Juvigo-telefoonlijn: (020) 808 00 46 (Ma – Vrij, 9:00 – 18:00) of stuur een e-mail naar boeking@juvigo.nl!

Eenvoudig boeken

In het boekingsproces kies je eerst de datum naar wens. Heb je geen vragen meer en het ideale kamp gevonden? In een paar clicks heb je de boeking vastgelegd. Wees niet bang: een boeking is altijd zonder verborgen kosten. Beloofd! Graag wijzen we je erop om op te letten de juiste datum te selecteren en de gegevens correct in te vullen. Zo is het mogelijk om een reisannuleringsverzekering af te sluiten of het vertrekpunt te kiezen voor bepaalde reizen naar het buitenland. Een fout gemaakt tijdens het boeken? Ons team staat voor je klaar om je te helpen en fouten kosteloos en zorgeloos op te lossen!

Ontvang direct een reisbevestiging na het boeken

Direct na de boeking ontvang je een bevestiging per e-mail en kun je je gegevens controleren op juistheid. De reisdocumenten met alle informatie worden binnen twee werkdagen samengesteld en vervolgens verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.