• Menu
  • Menu

Begeleider worden

Wil je een kijkje nemen achter de schermen van een vakantiekamp, een jongerenreis of een taalreis en bij ons aan de slag als begeleider? Er zijn vele mogelijkheden!

Juvigo is een onafhankelijk agentschap voor vakantiekampen en organiseert dus niet zelf de vakantiekampen.

Als je geïnteresseerd bent om de kinderen en tieners tijdens de vakantie te begeleiden, stuur ons dan een e-mail naar vragen@juvigo.nl. Het beste is dat je ons vertelt in welk kamp je geïnteresseerd bent, naar welke regio je zou willen gaan of waar je vandaan komt. Wij kunnen jouw aanvraag dan doorsturen naar het juiste kamp.

Je kunt je ook rechtstreeks bij de kampen aanmelden – op onze partnerpagina vind je een overzicht van alle organisatoren met wie we samenwerken.

Ontdek de stagemogelijkheden bij Juvigo:

Naast het verbinden van kampbegeleiders met organisatoren van zomerkampen, biedt Juvigo je ook unieke stagemogelijkheden om ons team in Berlijn te versterken. Als je op zoek bent naar een internationale ervaring en om professionele ervaring op te doen, kom dan en ontdek de magie achter wat er gebeurt in de jongerenreisindustrie.

De stages bieden je een ongelooflijke ervaring in het hart van de zomerkampen en taalreizen industrie, waar je kunt leren en groeien terwijl je deelneemt aan de activiteiten van een toonaangevend bedrijf in de sector. Als de mogelijkheid om te werken in een levendige, multiculturele stad als Berlijn samen met een gepassioneerd en innovatief team je aanspreekt, aarzel dan niet om je interesse te tonen. Op deze pagina (juvigo.careers) kun je meer te weten komen over de stagemogelijkheden en solliciteren. Kom en maak deel uit van onze missie om levens te verrijken door middel van onvergetelijke vakantie-ervaringen voor kinderen en tieners.