• Menu
  • Menu
Juvigos Vorteile im Beruf

Partnerschap Process

Het Juvigo onboarding process

Bij Juvigo zorgen wij ervoor dat we de beste aanbieders van jongerenreizen voor u vinden, testen, beschikbaar maken en ook vergelijken. Maar wat houdt dit precies in? Lees hieronder verder over ons gehele proces bij het kiezen van de beste organisaties voor jongerenreizen, kindervakanties en meer!

Aanbieders van jongerenreizen – Hoe vinden wij de beste jongerenreis organisaties?

Tijdens het zoeken tussen het grote aantal aanbieders van jongerenreizen controleren wij hoe kwalitatief de aanbieders zijn. Onze criteria zijn onder andere de kwalificaties van de begeleiders, de hygiëne van de accommodatie, de kwaliteit van de catering en het programma. We bekijken de organisaties kritisch. Ook lezen wij beoordelingen van klanten die daadwerkelijk de kampen hebben bezocht. Op deze manier verzamelen wij eerlijke meningen over de organisatie en kunnen wij hieruit de conclusies trekken met betrekking tot betrouwbaarheid en reputatie.

De beste jongerenreis organisaties – Hoe testen wij de organisaties?

In deze stap is het belangrijk voor ons om de jongerenreis organisaties eerst te testen voordat ze op de website komen te staan. We zoeken contact met de aanbieders en gaan op bezoek bij de accomodaties om een beter beeld te krijgen. De organisaties ontvangen alle relevante informatie over onze criteria en dit bespreken we tot in de kleinste details. Wij hebben ook gedurende het hele jaar persoonlijk contact met al onze partners.

Jongerenreis organisaties – Wie is het meest geschikt? 

Wanneer vinden wij een aanbieder betrouwbaar? Een organisatie kan als betrouwbaar gezien worden wanneer ze over alle criteria beschikken. Wat de kwalificaties van de begeleiders betreft, is het voor ons zeer belangrijk dat de aanbieders hun begeleiders opleiden in alle relevante onderwerpen. Deze onderwerpen hebben te maken met reisveiligheid en toezicht houden. Wij werken namelijk alleen met jongerenreis organisaties die activiteiten en uitstapjes onder toezicht aanbieden en op deze manier de veiligheid kunnen garanderen. Ook is het belangrijk dat de toekomstige begeleiders specifiek worden voorbereid op wat de belangen van de jongeren zijn. Hierdoor kunnen zij een onvergetelijke vakantie hebben.

De accomodaties van een jongerenreis hoeven niet luxe of modern te zijn, maar het moet wel voorzien van sanitaire voorzieningen. Of het nu gaat om een hotelkamer, een tent of een huis. De hygiëne van de accommodatie moet gegarandeerd zijn. Het is vooral belangrijk dat ze geschikt zijn voor jongeren. Bijvoorbeeld, of er recreatiezalen met ontspanningsmogelijkheden zijn.

Ook een belangrijk onderdeel is de catering. Dit speelt namelijk een hele belangrijke rol bij de tevredenheid van een reis. Onze criteria is dat het voedselaanbod gezond en voedzaam is voor de jongeren. Ook zijn de beste aanbieders diegene die speciale dieetwensen kunnen hanteren voor de deelnemers.

Het laatste onderdeel is natuurlijk het programma. Aan het programma van een aanbieder kunnen wij meteen concluderen of de organisatie rekening houdt met de wensen van jongeren.

Betrouwbare aanbieders van jongerenreizen –  Welke jongerenreizen zijn toegankelijk?

Wanneer wij concluderen dat de organisatie aan alle criteria voldoet, zetten wij de reizen op onze website. Wij bieden deze advertenties met daarin duidelijke en relevante informatie over de aanbiedingen van onze partners. Ook zijn er talloze foto’s te vinden afkomstig van de jongerenreizen, zodat klanten een goed beeld kunnen krijgen van de reis . Voordat wij de advertenties publiceren, bespreken wij met de organisaties of de inhoud daadwerkelijk overeenkomt met het aanbod.

Alle aanbieders op een rijtje – Wij vergelijken, u beslist!

Zodra de jongerenreizen op onze website staan vind alle informatie op een rijtje. Klanten kunnen alle informatie bekijken. Denk aan de plaats, accommodatie, en groepsgrootte. In één oog opslag is alle benodigde informatie te zien van alle aanbieders. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk een beslissing maken en weten ze zeker dat ze de juiste informatie krijgen!

Een partnerschap met Juvigo is altijd een groot succes! Op deze pagina kunt u de ervaringen van andere organisaties bekijken. Op onze partnerpagina vindt ook u een overzicht van alle organisatoren met wie wij samenwerken.

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft over een samenwerking met Juvigo kunt u een e-mail sturen naar partner@juvigo.nl.

5 / 5. Algemeen: 7

Sam

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *