• Menu
  • Menu
Een groetjes voor op kamp kaartje

Groetjes voor op kamp – Schrijf een kamp bericht!

Dit artikel bevat links naar onze Vlaamse website, mocht je graag een kijkje willen nemen op onze Nederlandse website dan kunt u hier klikken.

Groetjes voor op kamp!

Het is bijna zover, uw kind gaat op kamp! Misschien heeft uw kind al eerder deelgenomen aan een kamp of het is de eerste keer. Het gaat hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden. Natuurlijk hoort een beetje gezonde spanning er ook bij. Natuurlijk is het ook leuk om uw kind groetjes te doen en via een persoonlijk kaartje veel plezier toe te wensen op kamp. Nu denkt u misschien: “wat een leuk idee! Maar… hoe pak ik dit aan?”.  Geen paniek, in dit artikel zullen we u voorzien van tips en adviezen om het perfecte groetjes voor op kamp kaartje of brief te maken!

Het lezen van een wenskaart op kamp

Er zijn tegenwoordig meerdere manieren om iemand succes en vooral veel plezier toe te wensen. De technologie ontwikkelt snel. Ook kinderen weten zich tegenwoordig al raad met het besturen van een mobiele telefoon. Maar wat is er nu persoonlijker dan het schrijven van een kaartje voor uw kind dat op kamp gaat? Deze kunt u bijvoorbeeld als verrassing in de tas van uw kind stoppen. Of laat uw kind heel onverwachts een briefje of kaartje vinden. Deze kunt u bijvoorbeeld in een paar sokken verstoppen. Dat gaat uw kind gegarandeerd een glimlach op het gezicht bezorgen. Daarnaast kan de wenskaart functioneren als een oppepper, mocht uw kind thuis een beetje missen. Dan is er altijd het kaartje met de lieve woorden van het thuisfront om even naar te kijken. Een win-win situatie dus! 

Wenskaart en brief naar kind op kamp

Wat zal het gaan worden, enkel een wenskaart op kamp of een prachtige brief voor op kamp? Allebei kan natuurlijk ook. U kunt een vrolijke wenskaart kopen en een brief toevoegen aan de envelop. Dit hangt af van de lengte van uw persoonlijke groet aan uw kind. Een kaartje is heel makkelijk te verkrijgen in verschillende winkels. Ook online zijn er tegenwoordig oneindig veel opties om zelf af te drukken. Zelf aan de slag om een kaartje te knutselen kan natuurlijk ook. Dat is creatief én origineel! 

Raadsels en puzzels op een wenskaart

Misschien is een leuk kaartje met een lieve groet al voldoende, of u schrijft een persoonlijk verhaaltje of bericht naar uw kind op kamp. Er zijn verschillende manieren om het kaartje in te vullen. En natuurlijk kent u uw kind zelf het allerbeste en weet u wat hij of zij leuk zou vinden. Heeft uw kind gekozen voor een outdoor kamp of een natuurkamp? Dan gaat uw kind diverse activiteiten ondernemen in de natuur en daar kunt u met een wenskaart goed op inspelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een to-do list wenskaart geven met daarop een aantal voorbeelden van activiteiten zoals hutten bouwen, een dropping of kampvuur maken. Heeft de activiteit plaatsgevonden? Dan kan uw kind de activiteit afkruisen. Of wat dacht u van een kaart met een muziekje, super leuk voor wanneer uw kind op een muziekkamp of danskamp gaat. 

Er zijn zoveel voorbeelden van raadsels en puzzels, denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke woordzoeker of doolhoven. De doolhoven doen het vooral goed onder de kleine kinderen, binnen no time komen ze er uit. Ook zoek de verschillen en dot by dot tekeningen doen het goed en zijn uitermate geschikt voor alle vakantiekampen. U kent ze vast wel, de dot by dot tekeningen waarbij uw kind door middel van de puntjes een tekening maakt. Makkelijk of moeilijk, het is allemaal mogelijk. 

Een voorbeeldbrief kind op kamp

Indien uw kind het deelnemen aan een kamp misschien wat spannend vindt of wanneer u weet dat uw kind last heeft van heimwee, dan kunt u ook overwegen om een persoonlijk briefje te schrijven. Hierin kunt u motiverende woorden schrijven, een leuk verhaaltje of misschien wel een aantal moppen. Dat maakt uw kind zeker aan het lachen! Wees wel voorzichtig met wat u schrijft, een eenvoudige wenskaart of brief kan veel teweeg brengen. Hartjes op enveloppen en een zin zoals ‘mama gaat je missen’ raden we sterk af, vooral als uw kind hier wat gevoelig voor is.

Misschien is het in het geval van heimwee beter om de brief niet te verstoppen, maar om het al eerder te geven. Wat wel of niet werkt voor uw kind, dat kunt u zelf het beste inschatten. Houd het leuk en simpel, en laat raadgevingen vooral achterwege zoals “vergeet niet elke dag een schone onderbroek aan te trekken” of “goed naar de begeleiders luisteren”. Uw kind is in goede handen, maakt u zich geen zorgen! Stimuleer uw kind door te zeggen: “veel plezier, ik ben alvast heel benieuwd naar je verhalen” of “ik weet zeker dat je het naar je zin gaat hebben”. 

Doe uw kind groetjes voor op kamp! Er zijn genoeg leuke mogelijkheden voor een kaartje of brief op kamp tekst! Wij hopen dat deze tips hebben geholpen om een leuke wenskaart of brief te schrijven voor uw kind. Mocht u nog vragen hebben hierover of een andere kwestie, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 
Je kunt ons bereiken via: (020) 808 00 46 (Ma-Vr, 9-18 uur) of een mail sturen naar vragen@juvigo.nl

3.9 / 5. Algemeen: 28

Sam

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *