• Menu
  • Menu

Wie zijn de beste aanbieders van jongerenreizen? Wie organiseert taalreizen waar je vooruitgang maakt in de taal én plezier beleeft? En waar vind ik de leukste goedkope zomerkampen? Die vragen stellen zich elk jaar duizenden kinderen, jongeren en hun ouders.

Kampaanbieders in heel Nederland en tijdens alle vakanties

Of het nu Pasen, de zomer, herfst of winter is – bij Juvigo hebben we mogelijkheden voor elke vakantie. Met Juvigo kan je opties van verschillende aanbieders vergelijken. Naast kampen in Nederland hebben we ook jongerenreizen in het buitenland. En elk jaar wordt ons aanbod groter! Juvigo werkt in Nederland intussen samen met 27 organisatoren van kinder- en jongerenreizen, in België zijn dat er nog eens 17. Bij ons vind je aanbieders uit heel Nederland, voor de meeste buitenlandse reizen bieden we ook een begeleide bus- of vliegtuigreis aan. Bij Juvigo vinden we het bijzonder belangrijk om samen te werken met partners met regionale roots. Des te beter dat de Juvigo-familie constant groeit!

Overzicht van onze taalreis aanbieders

Onze taalreis aanbieders bewijzen dat een taalreis voor jongeren méér is dan zomaar woordjes vanbuiten leren. Kies je voor een taalreis in Engeland, dan is een uitstap naar Londen net zo goed deel van het programma als taallessen op een gerenommeerde engelse taalschool. Hetzelfde geldt voor onze Engelse kampen in Nederland: de taallessen wisselen we af met bijvoorbeeld surfen, paardrijden, voetbal of klimmen. Ook hier werken we samen met verschillende aanbieders. Over het algemeen is een taalkamp in Nederland iets goedkoper dan een taalreis naar Engeland of Malta. Maar sommige binnenlandse taalkampen worden begeleid door moedertaalsprekers en we eten er lokale gerechten uit Engeland, Australië of de V.S.