• Menu
  • Menu

Wij zijn actief bij verenigingen voor jeugdreizen!

Het is voor ons vanzelfsprekend om actief te zijn bij verenigingen. We beschikken over een breed en alsmaar groeiend netwerk.

Stichting Steunpunt Kindervakanties

Het Steunpunt KinderVakanties is het verband van kindervakantieorganisaties in Nederland. Samen beogen we om de kwaliteit, veiligheid en bereikbaarheid van kindervakanties te verbeteren. De vakantie van het kind staat hierbij uiteraard centraal!

De organisaties die aangesloten zijn bij het Steunpunt, werken samen om gemeenschappelijke problemen in de reisbranche voor kinderen aan te pakken. Het Steunpunt organiseert hiervoor vele bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zorgen ervoor dat iedereen binnen de branche up-to-date is en er een vruchtbare kennisuitwisseling tussen de aangesloten organisaties plaatsvindt. Wij zijn erg tevreden met deze bijeenkomsten. De Vakdagen hebben ons geholpen om de kwaliteit en veiligheid van kinderkampen en -reizen nóg beter te maken. Niet voor niets bezit Stichting Steunpunt het onafhankelijke Keurmerk KinderVakanties: het toonaangevende keurmerk voor kwaliteit en veiligheid.

ANVR

De leden van de ANVR staan centraal bij het vaststellen van het beleid voor de brancheorganisatie. Het ANVR-bestuur wordt door de leden samengesteld uit vertegenwoordigers van reisagenten, luchtvaartagenten en touroperators, en wordt ondersteund door het secretariaat. Veel leden zijn actief in overlegplatformen, commissies en projectgroepen, die ook het bestuur advies geven.

Diverse en vaak uiteenlopende onderwerpen die spelen in de branche en waar de ANVR zich mee bezig houdt, zijn ondergebracht in de kerntaken Imago & Lobby, Consumentenzaken, Luchtvaart, Arbeidszaken & Onderwijs, en Standaardisering. Daarnaast zijn er diverse platformen.

VIR

De Organisatie voor Online Toerisme (VIR) vertegenwoordigt de belangrijkste thema’s voor de online reisindustrie: veiligheid op het internet, betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteitsnormen. Sinds 2004 zet de VIR zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van digitale platforms voor reizen, evenals het verhogen van de betrouwbaarheid binnen de online reisindustrie. In het bijzonder zet VIR zich daarvoor in, dat digitale platforms voldoen aan de eisen en behoeften van de consument. Wij als lid van de VIR zijn daardoor verplicht om jou als klant de hoogst mogelijke veiligheid en kwaliteit te bieden.

Reisenetz

Het Duitse Reisenetz mag zich op het vlak van jongerenreizen het grootste netwerk van Duitsland noemen, en bezit inmiddels al 25 jaar ervaring op het gebied van jongerenreizen. Commerciële- en non-profit organisaties werken hier vol vertrouwen samen om jeugdreizen voor jou te professionaliseren. Alle reizen naar Duitsland die door Juvigo aangeboden worden, zijn door Reisenetz gecontroleerd en gecertificeerd. Dat wilt zeggen dat de kwaliteit van deze reizen van het hoogste niveau is!