• Menu
 • Menu
sprachreise-pro-contra

Partnerschap Voordelen

Vind hier de oneindige voordelen van een Juvigo partnerschap!

De Juvigo Voordelen 

Als partner profiteert u van diverse aanbiedingen met gerenommeerde bedrijven uit de toeristische sector samen met reisrecht en verzekeringen voor uw kampen. Een partnerschap met Juvigo genereert niet alleen de boekingen van uw organisatie maar ook de zichtbaarheid voor uw kampen in Nederland en België. Een groot voordeel voor u is dat Juvigo internationaal is ingesteld. Daarom heeft u de keuze om kampen aan te bieden door heel Europa. Wij bieden daarbij ook onze platformen in meerdere landen zoals:

 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Spanje
 • Portugal
 • Italië 

Door op deze platformen te staan verbreedt u de groeimogelijkheden van uw organisatie en biedt het u een bredere doelgroep voor uw kampen. Natuurlijk kunt u ook alleen kiezen voor Nederland of België. Naarmate de kampen populairder worden zijn er altijd mogelijkheden om hierin uit te breiden. Deze aanpak is altijd een succes blijkt uit onze ervaringen van de afgelopen jaren.  Als u partner wordt van Juvigo heeft u zelf geen werk aan content of klantenservice. Dit nemen wij helemaal van u over. Wij halen de benodigde  informatie over uw kampen van uw website en creëren vervolgens een unieke advertentie op ons platform. 

Door onze visibiliteit op Google Search hebben wij een groot bereik aan klanten weten te generen. Aangezien de online zichtbaarheid nu steeds belangrijker wordt is dit een groot onderdeel van onze platformen geworden. Wij staan op een organische manier op de eerste pagina van Google Search wat een positief effect heeft op Juvigo en haar partners. Dit komt doordat wij de belangrijkste termen gerelateerd aan kampen implementeren waardoor wij goed vindbaar zijn. Natuurlijk is er meer! Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van al uw voordelen:  

 • Advertentie op onze SEO-geoptimaliseerde website.
 • Klantenservice wordt opgepakt door ons ervaren team.
 • Wij raden uw kampen aan in ons uitgebreide klantenbestand. 
 • Wij helpen u met vragen en geven graag advies.
 • U ontvangt waardevolle feedback.

Het Juvigo Process

Het unieke process van Juvigo is om partners te werven die kwalitatieve kampen bieden en aansluiten op de wensen en behoeftes van klanten. Partners kunnen alles uit handen nemen zodat Juvigo de rest kan realiseren. Juvigo werkt met een commissie methode van 12% via elke boeking en eenmalige advertentiekosten van €30. Dit is een samenwerking waar u als partner veel waarde uit kunt halen.  

Partner Success Verhalen

Juvigo heeft al veel partners geworven in de afgelopen jaren waaruit veel succes is geboekt voor zowel Juvigo als onze partners. Wij hechten veel waarde aan de organisaties waarmee wij samenwerken en zorgen ervoor dat de wensen en behoefte van de partners gewaarborgd worden om samen positieve resultaten te behalen. Hieronder vindt u een van onze vele succes verhalen van partners om u een goed beeld te geven over hoe een samenwerking met Juvigo verloopt. 

Net als bij Let’s Go Native, staat kwaliteit voor Juvigo op de eerste plaats… Het is een partnerschap dat in de hemel gemaakt is! Het team is jong, dynamisch en communicatief. Ze zijn een plezier om mee samen te werken. We denken dat er dan ook geen betere match voor ons zou zijn!

Simon Sewell, Eigenaar van Let’s Go Native 

Sinds 2018 werken we samen met Juvigo, deze samenwerking verloopt enorm goed. Al enkele keren heeft het Juvigo team ons kantoor in Antwerpen bezocht én onlangs wij hun kantoor in Berlijn om onze samenwerking in zowel de Benelux als daarbuiten te vergroten. We zijn er enorm van overtuigd dat Juvigo de ideale partner is voor Summer Bash.

Jordy S’Jongers, Eigenaar van Summer Bash

Onze samenwerking met Juvigo bevalt ons zeer goed! Onze input en feedback is goed opgepakt. Wij hebben echt het gevoel dat we samenwerken en samen doelen halen. Door de samenwerking zijn de boekingen vanuit Juvigo dit jaar ongelofelijk hard gegroeid. Naast de inschrijvingen ervaren wij aan Juvigo ook een partner waarmee we kunnen overleggen en advies kunnen inwinnen. Kortom, Juvigo doet wat ze beloven en door persoonlijk contact bieden ze echt een meerwaarde voor onze kampen!

Chris de Bruine, Leidinggevende van Board Academy

Bij Juvigo zijn de mogelijkheden oneindig! Op onze partnerpagina vindt u een overzicht van alle partners waarmee wij samenwerken. Hier kunt u ook desbetreffende informatie vinden over de verschillende organisaties. 

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft over een samenwerking met Juvigo kunt u een e-mail sturen naar partner@juvigo.nl.