• Menu
  • Menu

Dit zijn de 7 leukste landen voor een taalreis in Europa!

Als je graag op taalreis in Europa wilt, maar je weet niet goed naar welk land je het beste kunt gaan, dan is dit artikel echt iets voor jou; we zetten de 7 leukste landen voor je op een rijtje. En het voordeel is, een taalreis naar een van deze landen is allemaal te boeken bij ons op de website! 

Spanje

Spanje is een prachtig land om te bezoeken en om als bestemming te kiezen voor je taalreis. Dit land trekt ieder jaar miljoenen bezoekers, en dat is niet voor niks. De mooie steden, warme temperaturen, bijzondere cultuur en prachtige landschappen maakt dit land voor veel mensen de ideale bestemming voor een vakantie. En dus ook voor jouw taalreis naar Spanje! Je kunt Spaans leren tijdens een taalreis in Spanje. Dit is een hele nuttige en leuke taal om te spreken.

Spanje is een leuke bestemming voor je taalreis naar Europa

Deze taal wordt door enorm veel mensen gesproken over heel de wereld. Niet alleen in Spanje, maar ook in veel landen in Zuid-Amerika kun je met de locals praten als je de Spaanse taal onder de knie hebt. Het is zelfs in 21 landen de officiële taal! Er gaat dus een wereld voor je open als je Spaans leert in Spanje door middel van een taalreis. Wil je 5 redenen weten waarom je Spaans moet leren? Lees dan even dit artikel

Frankrijk

Frankrijk is een leuk land als je op zoek bent naar een bestemming voor je taalreis in Europa

Frankrijk is een bijzonder en leuk land om te kiezen als bestemming voor je taalreis. In dit land vind je een heleboel mooie natuurgebieden, prachtige kustlijnen met helderblauw water en locals die de prachtige Franse taal spreken natuurlijk. De taal van de liefde, je bent gek als je hem niet zou willen leren. Daarbij wordt hij ook nog eens door heel veel mensen gesproken, er zijn 29 landen waar de taal wordt gesproken als officiële taal.

Niet alleen in Frankrijk, maar in veel plekken op de wereld zijn er verschillende landen waar je wegwijs kunt worden als je Frans spreekt. Frans leren tijdens een taalreis in Frankrijk is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Het is zeker de moeite om een andere taal zoals Frans te leren, want je traint je brein ermee. Je brein is ook een soort spier die je kunt versterken door hem een uitdaging te geven. Er zitten dus geen nadelen aan het leren van een andere taal. Op taalreis gaan in Frankrijk heeft veel voordelen, en je kunt je echt onderdompelen in de Franse taal en cultuur tijdens zo’n taalreis in Frankrijk

Italië

Italië is ook een zeer populaire vakantiebestemming. In 2019 zijn er wel 94 miljoen toeristen naar het land gekomen om dit prachtige land te ontdekken. Je vindt er een heleboel, denk maar eens aan de rijke geschiedenis die het land heeft, met Rome als hoofdstad van het Romeinse Rijk. Je kunt hier enorm veel leren over dit tijdperk en er zijn nog veel historische gebouwen te vinden uit dit tijdperk. Ook is er veel prachtige natuur met bijvoorbeeld de meren waar mensen vaak naartoe gaan als ze op vakantie willen naar een mooi natuurgebied. Meren als het Gardameer of het Comomeer zijn dan ook zeer populair. Het is in Italië ook nog eens vaak mooi weer. Het is dus een ideale bestemming als je op zoek bent naar een land voor een taalreis, die ook nog eens aanvoelt als een vakantie.

Italie is een leuk land als je op zoek bent naar een taalreis in Europa.

Naast het leren van een taal kun je je helemaal onderdompelen in de Italiaanse cultuur. Veel mensen zullen het zeker aanraden om op taalreis te gaan naar Italië

Engeland

Engeland is een mooi land als je op zoek bent naar een bestemming voor je taalreis in Europa

Engeland is een veelzijdig land waar je goed Engels kunt leren spreken. Engels is een hele belangrijke taal om onder de knie te hebben, en op taalreis gaan naar Engeland zal dus een echte investering zijn in jezelf en in de toekomst. Engels is de taal waar de wereldeconomie op draait en het is dus heel handig om deze taal te kunnen spreken. Wil je meerdere redenen weten waarom Engels een belangrijke taal is? Lees dan even dit artikel.

Daarbij is Engeland ook nog eens een heel veelzijdig en mooi land vol cultuur om op taalreis te gaan. Je leert de taal tussen de lokale bevolking waar je direct je vaardigheden op het gebied van de taal kunt oefenen. Ook is er erg veel Engelse cultuur die belangrijk is geweest voor de ontwikkeling van cultuur wereldwijd. Denk maar eens aan Shakespeare of The Beatles, die beiden een enorme impact hebben gehad op de wereld op het gebied van entertainment. Dit is allemaal in het Engels gebeurd, en het is dus wel zo leuk om deze originele werken te kunnen begrijpen, in plaats van vertalingen ervan.

Ierland

Ook Ierland is een land waar je op taalreis kunt gaan. De lokale bevolking spreekt hier Engels. Ook hier kun je dus de taal extra oefenen terwijl je er op taalreis bent door met de bevolking van het land te spreken. De natuur in Ierland is spectaculair, met groene heuvels, ruige kusten en indrukwekkende kliffen, zoals de Cliffs of Moher. Het landschap wordt gekenmerkt door pittoreske dorpjes en kastelen die herinneren aan een rijke geschiedenis.

Ierland is een leuk land als je op zoek bent naar een bestemming voor je taalreis in Europa.

Ook zijn er hier veel volksverhalen over elfjes en andere mythische wezens. Hoe cool is het om deze te begrijpen in de originele taal? De bevolking van Ierland staat erom bekend dat ze heel erg gastvrij zijn en graag bezoekers verwelkomen. Het is dus een heel gezellig en fijn land om te kiezen als bestemming voor je taalreis. Ierland wordt vaak ‘het Groene Eiland’ genoemd, en je kunt dus wel raden dat er voor natuurliefhebbers genoeg te zien en te beleven is. Kijk snel bij het aanbod taalreizen Ierland als dit je ideale bestemming is voor een taalreis!

Duitsland

Duitsland is een van de grootste landen van Europa, en Duits is de meest gesproken taal van de EU. Het is dus zeker de moeite waard om Duits te leren in Duitsland. Een taalreis naar Duitsland is een goed idee om meerdere redenen. Ten eerste is het een prachtig land qua natuur. Met mooie natuurgebieden en bosrijke regio’s valt er een hoop te beleven. Ook kun je een taalreis in Berlijn boeken, en deze bruisende stad ontdekken terwijl je de taal van de lokale bevolking leert.

Deze stad staat bekend om zijn vrijheid en kunstzinnige bevolking. Je kunt hier dus genoeg doen als je op taalreis bent in dit land! Duits is een handige taal om te spreken, omdat Duitsland de belangrijkste handelspartner is van Nederland. Mocht je dus later een baan willen doen die met deze sector te maken heeft, is het heel handig om Duits te leren.

Malta

In Malta kun je Engels leren in een tropische omgeving. Dit prachtige eiland is zeker de moeite waard om te kiezen als bestemming voor jouw taalreis. De zon schijnt het hele jaar door, er zijn talloze prachtige stranden, het nachtleven is levendig, en je kunt er eindeloos sporten en avonturen beleven. Dat klinkt voor velen als een ideale bestemming. Het is daarmee ook zeker een zeer populair land om op taalreis te gaan. Je leert hier niet alleen een nieuwe taal, maar kunt ook een heleboel eilandavonturen meemaken tijdens je taalreis.

Malta is een goede bestemming als je op zoek bent naar een warm land voor je taalreis in Europa.

Wat houdt een taalreis in?

Een taalreis voor jongeren houdt in dat je intensief een andere taal leert, of je vaardigheden op het gebied van een bepaalde taal verbetert. Je krijgt les van ervaren docenten die zelf vloeiend zijn in de taal die jij wilt leren. Je spendeert veel tijd aan het leren van een nieuwe taal, maakt nieuwe vrienden en ontdekt een nieuwe cultuur. Je brengt veel tijd door met de mede-deelnemers, waardoor je zult merken dat je snel een band opbouwt met de medestudenten van de taalreis. Kortom, een taalreis is niet alleen heel erg nuttig en leuk, het is ook een training voor je brein en een echte investering in je toekomst. 

Je kunt ons bereiken via: (020) 808 00 46 (Ma-Vr, 9-18 uur) of een mail sturen naar vragen@juvigo.nl

5 / 5. Algemeen: 2

Suus

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *